سلنا گومر در مصاحبه با پادکست جدید کوچ به نام Dream It Real در پاسخ به این پرسش که آیا در آهنگهای آینده خود با دیگر هنرمندان همکاری خواهد کرد یا نه، بیان کرد که:
میخواهم که آهنگهای جدیدی که دارم روی آنها کار میکنم متعلق به خودم باشند، کاملا متعلق به خودم. هر آهنگی داستانی را در پسِ خودش دارد که تجربۀ شخص خودم بوده است. بر این اساس، گمان نمیکنم که شخص دیگری وجود داشته باشد که بتواند داستان مرا بهتر از خودم بازگو کند. واقعاً دلم میخواهد که فقط کمی با داستان خودم زندگی کنم و آن را تبدیل به چیزی بکنم که برایم ارزشمند و پُرمفهوم باشد.»
بر این اساس میشود نتیجه گرفت که در آلبوم جدید سلنا که به گفته خودش در این مصاحبه از جمله کاریهایی است که امسال قصد انجام دادنشان را دارد، نمیتوان شاهد همکاریهای زیادی با دیگران بود، یا شاید اگر سلنا همکاری هم داشته بیشتر زیر نظر او بوده و طبق سلیقه او آهنگ تولید شده است. موضوعی که درباره آهنگهای مشترک او در این چند ماهه اخیر صدق نمیکند و آنها معمولاً هویت کسانی جز سلنا با خود دارند – چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ تولید و فرم.
متن کامل تر مصاحبه سلنا را در
دانلود کتاب های صوتی انگلیسی همراه با متن
سلنا گومز: آلبوم جدیدم کاملاً شخصی است
سلنا: دارم رو آلبوم کار میکنم...
سلنا ,آهنگهای ,مصاحبه ,متعلق ,شخص ,بوده ,از لحاظ ,به خودم ,متعلق به ,در این ,چه از